Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Podívejte se na naše Zásady pro soubory cookie.
Rozumím
Perioperační sestry
Úsměv, bezpečí, kvalita, spolehlivost.
Logo - Brno
Logo - HK
Logo - ČAS
Perioperacni-sestry.cz

XXIII. celoslovenská konferencia sester pracujúcich na operačních sálach

20. - 21.3. 2014

V lázeňském komplexu Sliač proběhla 20. - 21.3. 2014 XXIII. celoslovenská konferencia sester pracujúcich na operačních sálach.

Konference se zúčastnilo na 300 perioperačních sester z celého Slovenska a zástupci perioperačních sester z České republiky.

Tématy konference byly postavení perioperační sestry v současnosti, možnosti edukace v jednotlivých chirurgických oborech, využití nových technologií, materiálů na operačních sálech, varia. Ve dvou dnech zaznělo 37 zajímavých prezentací na daná témata.

České perioperační sestry byly velmi mile přivítány organizátorkami konference paní Michaelou Kinčokovou, Mgr. Ĺubicou Urbancovou, Miriam Bošelovou a Růženou Holecovou a navázaly na spolupráci z roku 2012 mezi slovenskými a českými perioperačními sestrami.

Děkujeme za příjemně strávené chvíle a těšíme se na setkání na semináři 15. - 16. 5. 2014 ve Skalském dvoře na Vysočině na česko-slovenském setkání chirurgů a sester, 31. 5. 2014 na semináři perioperačních sester v Brně a v Hradci Králové na III. celostátním královéhradecké kongresu perioperačních sester 24. - 25. 9. 2014.

Jaroslava Jedličková a Romana Škarecká

Fotogalerie

Ing. Jaroslava Jedličková, MBA
Předsedkyně sekce perioperačních sester
Odborný garant pro perioperační péči NCO NZO Brno
Perioperační sestra COSI FN Brno
Tel.: +420 725 557 009
Mgr. Petra Abrahamová
Místopředsedkyně sekce perioperačních sester ČAS
Masarykova Nemocnice, Ústí n. L.
Porodní asistentka a perioperační sestra COS
UJEP FZS Ústí n.L., odborný asistent
Tel.: +420 777 135 545
TOPlist